tiistai 12. elokuuta 2014

Reissunyssäkkä

Terveiset Skotlannista, hameväen (niin miesten kuin naistenkin) ja haggiksen luvatusta maasta.

Pikatestissä tälläkertaa tutustutaan pakettiin joka säästi minut säältä ja kanssaihmisten sääliltä Skotlannin tuulisilla ja erittäin sateisilla saarilla. Käytössä oli Ticket to the moonin laskuvarjokankaasta kyhätty pikkureppu. Repun vuorasin ortliebin ps10 kevyt kuivasäkillä (koko 22 maitotölkkiä).

 Tänne tungin villapaidan sekä kevyt kuoritakin (sadeviitta olisi ollut fiksumpi muttakun ei tullut mukaan). Tilaa jäi vielä reilusti. Matkatessamme, niin kaupungissa kuin countrysidella osoittautui repun koko varsin riittäväksi. Nyssäkkä oli mukana lähinnä juuri kaupunki excursioita varten koska en halunnut turhaa kantaa viikon tarvikkeita kokoajan mukana (vaikka tämä paketti olisikin koostunut vain parista paidasta ja alusvaatekerrasta). Näppärä, helppo ja varmasti vesitiivis paketti.


Kierrellessäni Orkney saarten lukuisia neoliittisiä hautakumpuja, kyliä ja rituaalipaikkoja ei sää aina sallinut ja tuulelta tai sateelta ei suojautunut kuin fiksulla vaatevalinnalla. Shortsit ja vivo barefoot Ultra pure kengät ajoivat asiansa ja vaikka sade piiskasi niin ainakaan sen hellittäessä ei tarvinnut märistä vaatteista kärsiä kovin pitkään. Pian tämä vaatekerta kokeillaan kotomaassakin, vähän suuremmassa mittakaavassa. Pysykää kanavilla.


Tässä kaikki tällä erää. kiitos, kumarrus ja vilautus.
Jeremias "Jokamies" Johnson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti